Background Image

Educatie

Design sketching workshops en advies.

educatie
en
praktijk

“Tekenen is een onmisbare design tool"

Ons doel is om studenten voor te bereiden
op de ontwerp praktijk
Leer studenten om design sketching als efficiënte ontwerp tool te gebruiken in de praktijk. Bepaal competenties die aansluiten bij de hedendaagse ontwerp praktijk.

Ons docenten team heeft een breed scala aan ervaring zowel in het ontwikkelen van een curriculum, alsook in het geven van workshops en lezingen over design visualisatie (visuele communicatie) aan Universiteiten en Kunstacademies.
image

Studenten workshops

Studenten hebben profijt van een intensieve training om hun teken niveau een positieve impuls te geven. Onze workshops zijn er op gericht om het schetsen als een ontwerp tool in te zetten.
Workshops kunnen plaatsvinden in een korte tijdsspanne; enkele sessies, een intensieve week, of een summer course bijvoorbeeld. Tijdens deze periode kunnen studenten zich helemaal toeleggen op het schetsen, wat niet alleen een grote verbetering oplevert, maar ook vaak een plezierige ervaring is.

curriculum
advies

“Onderwijs verandert voordurend, net als de rol van de ontwerper in de samenleving”

Meer weten over wat design sketching onderwijs kan betekenen voor jullie studenten? Welke competenties hierbij belangrijk zijn en hoe je dit in een solide programma verwerkt?
Wij beschikken over ruime ervaring in het opzetten en verbeteren van een design sketching lesprogramma zowel op internationaal Universitair als Kunstacademie niveau. We kunnen jullie adviseren welke competenties bij de huidige ontwerp praktijk aansluiten, en hoe deze te implementeren in jullie curriculum.

Teacher team trainingen zijn effectief door naar hetzelfde doel toe te werken en iedereen hierbij te betrekken. Onze docenten kunnen jullie inspireren met up-to-date inzicht in de toepassing van design sketching in de praktijk.

lezingen
design
visualisatie

“Inspirerende inzichten in beeldtaal”

Wij verzorgen lezingen voor seminars of gastcolleges over design sketching, pitching en beeldtaal in de context van product design.
image

Contakt

Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten of graag een offerte wilt ontvangen, neem dan contakt op met Koos Eissen.

Dutch Design Sketching
Boomsluiterskade 363
NL-2511 VH Den Haag
E: kooseissen@sketching.nl
P: +31 (0)6 222 22 310

Onze klanten

image
image